Seabrokers Eiendom har nylig omgjort Vassbotnen 23 til flerbrukerbygg, og HCL Tecnhologies er første kunde inn i tillegg til Equinor (tidligere Statoil) som har vært i bygget i flere år.

– HCL Technologies ser store fordeler ved å flytte til Forus, hvor de kommer nærmere kundene og blir en del av Norges viktigste næringsområde. For Seabrokers Eiendom er det en stor glede å se dette fantastiske bygget fylles opp igjen, og vi benytter anledningen til å invitere flere leietakere inn i Vassbotnen 23, som fremdeles har ledige arealer, sier Rolf Aarthun, kontraktsansvarlig i Seabrokers Eiendom.

HCL Technologies har leid cirka 700 kvadratmeter kontorlokaler i bygget. Vassbotnen 23 kjennetegnes som svært energivennlig med moderne løsninger og et flott atrium på 1300 kvadratmeter som er selve hjertet i bygget.