I forrige uke åpnet Nespresso boutique, den første butikken av sitt slag på Storo Storsenter. Her kan kaffeelskere smake det store utvalget av kaffevarianter, få ny inspirasjon og kunnskap og se det store utvalget av kaffemaskiner og tilbehør.

Butikken er designet som en livsstilbutikk, og vil oppleves som like varm og tilgjengelig som den er nyskapende. Her finnes ingen tradisjonelle betalingsdisker eller kasser, og bestillinger og betalinger foregår på iPad sammen med en kaffespesialist. Lokalet er åpent og inviterer til å oppleve du ulike områdene i butikken.

Interiøret er lyst og varmt med nyanser av beige og lyst treverk. I tråd med Nespresso sitt fokus på bærekraftighet, er de fleste elementer i butikken laget av resirkulerte materialer. For eksempel er bordene laget av resirkulert kaffegrut, og de aller fleste metallelementer er laget av resirkulerte kaffekapsler. Treverket kommer selvsagt fra bærekraftige kilder, og lampene over bordene er inspirert av lampene over bordene der kaffebønnene sorteres.

I tiden fremover vil alle Nespresso boutiques gradvis oppgraderes til det nye konseptet.