Markedet for serviced offices er i sterk vekst, og IWG åpner nå sitt femtende Regussenter i Posthuset, et av Oslos mest kjente bygg.

– Målsettingen er å skape et nasjonalt nettverk av sentere, sier Thomas Weeden, country manager i Regus i Norge.

I det som en gang var Norges høyeste bygg, Posthuset, åpner IWG nå sitt nyeste Regussenter. I det nye senteret får medlemmene tilgang til 2.000 kvadratmeter kontorlandskap med 160 workstations og fellestjenester som resepsjon, møterom og en rekke andre tilbud som dagens bedrifter har behov for – i tillegg til et internasjonalt nettverk av fleksible kontorlokaler.

– Medlemmene våre kan faktisk gå tørrskodd fra Roma, New York eller andre storbyer til våre nye lokaler i Posthuset, sier Weeden.

 Mangfold av bedrifter

Det nye senteret i Posthuset er i ferd med å fylles av en rekke ulike bedrifter, og Logoz, Search Planet og Nordic Credit Rating blant bedriftene som allerede er på plass i det nye senteret.

– Bedriftene som er på plass i Posthuset er typiske representanter for bedrifter som velger serviced offices fremfor den tradisjonelle måten å leie kontor på. De er digitale, vokser raskt og trenger fleksibiliteten som vår løsning gir dem, sier Weeden.

 

 

 

(Visited 961 times, 1 visits today)