– Vi har en utgående kontrakt, og flytter for å få bedre plass. Samtidig benytter vi anledningen til å gjøre noen kontormessige oppgraderinger for å bedre støtte vår virksomhet de neste 10–15 årene, sier Ketil Gjerstad partner og Managing Director for BCG.

Henrik Ibsens gate 4 er et signalbygg med fem etasjer kontor, også kjent som «Gjensidige-gården». Her skal BCG leie 4.250 kvadratmeter, av det totale arealet på rundt 5.100 kvadratmeter. Førsteetasje mot gateplan huser Miss Sophie Restaurant, og nå er bygget fullt utleid.

– Vi har vært godt fornøyd med vårt leieforhold i Parkveien, og ser frem til å kunne ønske både ansatte, alumni og kunder velkommen til nye lokaler når disse står ferdig, sier Gjerstad.

Ønsker å «ta den helt ut»

Thomas Bagn, rådgiver utleie og partner i Malling & Co Næringsmegling, har vært utleiemegler i prosjektet.

– Dette prosjektet er helt spesielt. Fram ønsket å «ta den helt ut», og fant en riktig leietaker i BCG. Sammen skaper de kanskje de flotteste kontorarealene i Oslo. For å tilpasse 1800-talls gården fremtidens krav til arbeidsplasser, ble løsningen å rive alt – inkludert bæring, sier han.

Eiendommen er fra 1896 og BCGs nye lokaler skal totalrehabiliteres før de overtar første kvartal 2019. Akershus Eiendom er BCGs prosjektleder og bygningstekniske rådgiver, og er allerede godt i gang. Lars Føyen Kinserdal, også i Akershus Eiendom, har vært leietakerrådgiver i søket etter nye lokaler og ved inngåelse av husleiekontrakten til BCG.

(Visited 1 413 times, 1 visits today)