Codex Advokat Oslo AS har signert 3.500 kvadratmeter med Entra i Akersgata 51/Apotekergata 6 i Oslo, rett opp fra Stortinget T-banestasjon, i retning Regjeringskvartalet. Leiekontrakten er på 12 år, med oppstart 1. desember 2018.

Anders Solaas, direktør utleie og eiendomsutvikling i Entra, er godt fornøyd med å få dette advokatfirmaet som ny leietaker inn i bygget.

– Codex tar over de gamle lokalene til Vinmonopolet, i 4. og 5. etasje, og vi er glad for å ha en ny, spennende, leietaker raskt på plass. Vi har gjort en del oppgraderinger i bygget, og har planer om flere, sier Solaas.

Fellesarealene i bygget ble oppgradert og ferdigstilt mai 2017, hvor inngangspartiet fikk et betydelig løft, i tillegg til garderobeanlegget og sykkelparkeringen med egen «sykkel-spa».

– Det er få eiendommer med bedre beliggenhet enn dette, rett ved det nye Regjeringskvartalet og med god kollektivdekning. Vi har fortsatt rundt 2.000 kvadratmeter ledig til nye leietakere, påpeker han.

Ny start

Anders Faanes, CEO i Codex Advokat Oslo, ser frem til å flytte inn i nye lokaler. I dag holder selskapet med 75 ansatte til i Kristian Augusts gate 7B.

– Vi er et selskap i vekst, som stadig er på jakt etter dyktige mennesker, og som ønsker å være et annerledes advokatselskap. Da er de riktige kontorlokalene med en sentral beliggenhet betydningsfullt for å tiltrekke oss denne kompetansen, sier Faanes.

En av grunnene til at de flytter er at de, i tillegg til behov for mer areal, skal endre måten advokatvirksomheten drives på.

– Vi ønsker en annen type organisering, mer fokus på teknologi og digitalisering, og et moderne grensesnitt mot kunder, forklarer han.

Det som har vært viktig for Codex Advokat Oslo i prosessen med å finne nye lokaler er beliggenhet, fremtidsrettede lokaler, stor grad av fleksibilitet og et samarbeid med en profesjonell leverandør.

– Det får vi i våre nye lokaler, samtidig som vi har opplevd en veldig god prosess med Entra. Vi har blitt møtt med stor grad av løsningsorientering og fleksibilitet, avslutter Faanes.

 

 

 

(Visited 1 933 times, 1 visits today)