– Vi er veldig glade for at Johnny Rockets blir en av våre nye leietakere på Storo. Restaurantkonseptet passer veldig bra i området hvor vi også bygger Norges største kinosenter og det nye hotellet Thon Hotel Storo. Johnny Rockets blir et godt tilbud til de som skal på kino og for de som bor i nærheten, sier utviklingssjef hos Thon Eiendom, Jørgen Sollie.

Johnny Rockets åpner på Storo etter sommeren 2018.

Oppdatert med moderne twist

Johnny Rockets åpnet sin første restaurant på Melrose Avenue i 1986 i Los Angeles og har i dag over 350 restauranter i 32 land. Etter lang fartstid ble Johnny Rockets nylig oppgradert og fremstår nå med en moderne twist på den klassiske dineren.

– Målet vårt er en lun og avslappet atmosfære hvor du som gjest kan lade batteriene med amerikansk mat og drikke fra råvarer med høy kvalitet, sier Jon-Erik Kristiansen som er administrerende direktør for Johnny Rockets Norge.

Johnny Rockets henter inspirasjon fra hele verden, men er trofast mot sine klassikere. Kjeden bruker de beste råvarene og er opptatt av kvalitet og matopplevelse.

– Vi er stolte av våre handcrafted «fresh never frozen»-hamburgere og «handspun milkshakes to die for». Våre hamburgere leveres ferske fra Strøm Larsen, som også lager Johnny Rockets Hot Dog etter egen oppskrift, avslutter Kristiansen.