Etter en lengre prosess falt valget på å bli i Indekshuset, og Gabler har nå signert en 5 års kontrakt for leie av 3.000 kvadratmeter i Indekshuset.

Grunnene er flere i følge konsernsjef Aksel Bjerkvik.

– Vi er godt tilfredse med å forlenge avtalen i Indeksbygget. Lokalene er moderne og klassiske på samme tid. Solli Plass har en god atmosfære, mange serveringssteder og har kort vei til både trikk, T-bane og buss. Vi er også glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet med Höegh Eiendom. De ansatte utbrøt med spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke.

– Dette er vi svært godt fornøyd med. Det er alltid hyggelig å signere med nye leietakere, men det er kanskje enda mer givende når en så profesjonell aktør som Gabler etter grundige vurderinger i markedet velger å fortsette sitt samarbeid med oss. Vi tar dette som et signal på at vi gjør mye riktig i vår rolle som utleier og forvalter, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

 Mye som skjer på Solli Plass

Hans Olav Johannessen som er utleiesjef for Indekshuset peker også på alt det spennende som skjer rundt Solli plass.

– I fjor signerte vi blant annet en avtale med Kverneriets nye flaggskip restaurant i den tidligere bankfløyen i Indekshuset, noe som har vært en suksess. Mot sommeren åpner også et helt nytt konsept i de tidligere Narvesen lokalene utenfor inngangspartiet. Ser man over veien mot Sommerrogata 1–3, vil det også komme et helt nytt konsepthotell som vil bidra ytterligere til å skape liv på gateplan. I tillegg dukker det stadig opp nye og spennende konsepter rundt Solli Plass – så med andre ord skjer det veldig mye om dagen, sier Johannessen, og påpeker at de har gjort noen større grep inne i bygget. Blant annet har de utviklet en ny personalrestaurant, som i større grad skal fungere som en møteplass for medarbeiderne i bygget.

– Her skal man levere en høyere grad av service enn det som er vanlig i konvensjonelle kantiner og personalrestauranter. Det at vi hele tiden jobber og oppgraderer byggene våre tror vi er mye av nøkkelen til at leietakere ønsker å fornye med Höegh Eiendom, avslutter han.

 

 

 

(Visited 570 times, 1 visits today)