DNB Næringsmegling, ved Jan Vidar Løvsland, har bistått Olav Thon Eiendomsselskap ASA med utleie av cirka 1.250 kvm BTA kontorarealer til Infront ASA i Vika Atrium, Munkedamsveien 45. Leiekontrakten er på syv år, og Infront flytter inn i april i år.

– I dag sitter vi i Fjordalléen 16, på Aker Brygge, og er veldig fornøyd med området, og det er her vi har våre kunder. Kontrakten vår går ut nå, og vi ønsket derfor å forbli i nærområdet. Derfor var Munkedamsveien et godt alternativ for oss, et mer nøkternt prisnivå samtidig som det har en del kvaliteter som vi savner i dag, sier Max Hofer, Chief Financial Officer i Infront, som har hatt ansvaret for prosessen

Vika Atrium er et fullservice kontorbygg med en attraktiv beliggenhet i Vika/CBD. Infront ASA skal leie moderne kontorlokaler i eiendommens 3. og 4. etasje.

– Våre ansatte satt særlig pris på de moderne kontorlokalene og felles fasiliteter som treningsrom, sykkelparkering og konferanserom. Til tross for at vi kan benytte oss av flere fasiliteter nå, er påslaget mindre på felleskostnadene i Munkedamsveien, sier han, og gjentar at det var en avgjørende faktor for dem.

Cushman & Wakefield Realkapital var Infronts rådgiver i prosessen.

– For oss er det viktig med gode lokaler hvor de ansatte vil trives, som tilfredsstiller deres behov på arbeidsplassen. Vi vil også forta noen morsomme løsninger med ulike sosiale soner – det blir ikke et Google-kontor, men vi vil løfte standarden et hakk. Vi har en ganske nøktern kultur, men planen er at den halve etasjen i tredje som vi skal leie, vil bli et kundesenter, der vi skal legge legg litt ressurser i interiøret, forklarer Hofer, som påpeker at de ikke vil utbrodere mye.

 

(Visited 845 times, 1 visits today)