Statens Vegvesen har valgt å inngå en langsiktig leiekontrakt med Oslo Areal i Philip Pedersens vei 20 på Lysaker. Fra august i år skal de leie over 2.000 nyoppussede kvadratmeter i eiendommen. Statens Vegvesen skal benytte lokalene til et prosjekt om skal arbeide med den forestående utvidelsen av E18-Vestkorridoren. Det vil bli foretatt en full innvendig totalrehabilitering av eiendommen innen overtagelse. Ved ferdigstillelse vil eiendommen ifølge Oslo Areal fremstå som meget moderne med blant annet nye tekniske anlegg, garderobe- og kantinefasiliteter.

– Eiendommen har god parkeringsdekning og særdeles god eksponering mot E18, dette sammen med nye planløsninger og topp fellesfasiliteter gjør at vi ser frem til å kunne gå ut i markedet med toppetasjene, sier Kjetil H. Krutnes i Oslo Areal.

 

 

(Visited 1 000 times, 1 visits today)