Våren 2018 åpner Beijing8 på Tjuvholmen, side om side med den mexicanske restauranten Freddy Fuego som også åpner til våren. Bejing8 vil servere rykende ferske dumplings fra tradisjonell bambus-dampkoker. Konseptet er enkelt, med naturlig, sunn mat og økologisk iste brygget på kinesiske te-blader. Selv kaller Beijing8 det «Slow fast food».

– Tidlig i søkeprosessen for aktuelle beliggenheter, identifiserte vi Tjuvholmen som et svært interessant område med en perfekt sammensetning av beboere, kontor og handel. Den avgjørende faktoren var Selvaag Eiendoms strategi om å skape en «fast casual» destinasjon, sammen med noen utvalgte restauranter, sier Magnus Leydner, VD for Beijing8.

 Restaurant-kluster

– Dette er et ledd i strategien for fremtidens Tjuvholmen der vi samler små og store restauranter, lavterskel- og gourmetrestauranter i et herlig samspill. Med nykommerne Freddy Fuego og nå Beijing8, føler vi at vi er på veldig god vei med å skape et enda mer spennende restaurantkluster for de matglade som jobber, bor og besøker Tjuvholmen, sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

– Selvaag Eiendom jobber kontinuerlig med å finne nye, spennende aktører og konsepter som vil være med på å skape Oslos beste restaurant-kluster, og vi er stolte av å kunne ønske Beijing8 velkommen til Tjuvholmen, fortsetter Olsen.

 

 

 

(Visited 1 457 times, 1 visits today)