I et arbeidsmarked i sterk endring, ønsker stadig flere bedrifter seg fleksible arbeidsplasser.

Vi ser en stor økning i interessen for fleksible kontorløsninger i Oslo og åpner derfor to nye sentre. Vi satser stort på det norske markedet, og ønsker å fortsette å vokse over hele landet, sier Thomas Weeden, Norgessjef i Regus.

I over 25 år har Regus tilbudt fleksible kontorløsninger for bedrifter over hele verden. I en tid der konkurransen drastisk øker gjennom digitalisering og automatisering er det ikke lenger spørsmål om hvorvidt fleksible arbeidsplasser med et bredt tjenestespekter er nyttig – men hvorfor ikke flere har implementert det.

–Nye selskap har helt andre krav til kontorer enn hva man hadde før. Utviklingen går raskere, og mange bedrifter foretrekker kortere leiekontrakter for bedre å kunne tilpasse virksomheten til markedssituasjonen, sier Weeden og fortsetter: – Det å leie lokaler hos Regus gir en helt annen fleksibilitet enn tradisjonelle leiekontrakter – samtidig som vi tar hånd om hele driften slik at kunden kan ha fokus på sin kjernevirksomhet.

Sentral beliggenhet

Begge sentrene har sentral beliggenhet – det ene på Helsfyr, i et av byens raskest voksende områder knappe 20 minutter med t-bane fra sentralstasjonen. Det andre senteret ligger i Karenslyst Allé på Skøyen, i et av Oslos mest pulserende og livlige område. Begge sentrene byr på hyggelige og moderne kontorlokaler, velutstyrte møte- og konferanserom samt resepsjon og fellesarealer.

Kundene våre kommer til å kjenne igjen de kvalitetene som etter hvert har blitt synonymt med Regus-kontorene, avslutter Weeden.