Regus etablerte nylig et nytt kontorhotell i Grenseveien 92. Nå tilbys coworking-konseptet WorkPlay i Tvetenveien 4, mens House of Business snart åpner et nytt senter i Østensjøveien 43. Ifølge Bryn-Helsfyr-samarbeidet bidrar nærheten til sentrum, et godt kollektivtilbud og utviklingen mot en mer levende bydel til at det for tiden tegnes en rekke nye, store leieavtaler på Bryn-Helsfyr.

Kontortilbudet i området er ikke bare for store og etablerte virksomheter. Området, som allerede preges av et variert spekter virksomheter i alle størrelser og bransjer, får nå flere fleksible kontortilbud spesielt tilrettelagt for småbedrifter, startups, prosjekt-team og enkeltpersoner.

I vinden

Regus etablerte nylig et nytt senter på totalt 1.350 kvadratmeter i 10. og 11. etasje i Grenseveien 92. Nå har House of Business, som allerede blant annet driver kontorhoteller i Bjørvika, på Solli Plass, Tjuvholmen og Skøyen, inngått leieavtale for 1.150 kvadratmeter i Østensjøveien 43. Det nye senteret, som blir liggende rett ved kollektivknutepunktet på Brynseng, planlegges åpnet i allerede i november i år.

Samtidig tilbyr Arepo Eiendom konseptet WorkPlay i Tvetenveien 4. WorkPlay omtales som et konsept for næringsdrivende og private som jobber alene eller i små team og ikke trenger store arealer eller vil inngå lange leieavtaler med de forpliktelser og kostnader dette innebærer.

– Coworking-konseptene er i vinden, og det er positivt og naturlig at vi får flere slike tilbud i et etablert, sentrumsnært område med byens beste tilgjengelighet. Bryn-Helsfyr preges tradisjonelt av mangfold og variasjon – og vi tror disse tilbudene kan tilføre enda mer liv, dynamikk og fremtidsrettede folk og virksomheter, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.