Nye Montér Åsane blir bygd på en ti måls tomt i nye Haukås næringspark i Åsane, Bergen. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted.

– Vi har lenge hatt lyst til å åpne et byggevarehus på Åsane. Nå har vi endelig funnet den perfekte beliggenheten, sier Optimeras regiondirektør for Vestlandet, Ole-Jørgen Mo, og fortsetter: «Det er nemlig viktig for oss å komme dit kunden er. På den måten kan vi tilby en bedre service og forbedre den totale handleopplevelsen.»

I Haukås næringspark får Montér blant annet Cramo og Megaflis som nærmeste naboer. Næringsparken skal stå ferdig i 2018.

På tomten til Montér Åsane skal det bygges 4.300 kvadratmeter med byggevarehus, inkludert en butikk med et bredt utvalg av varer til proff og privatkunder, og en stor og god gjennomkjøringsløsning der varene kan lastes under tak. Dette sikrer at varene holder seg bedre, samt gjør det behageligere for kunder å handle, uavhengig av vær og vind.

– Kundene har tidligere måttet reise enten til Montér Knarvik eller Montér Minde, men nå får de et topp moderne byggevarehus midt i mellom. Målet vårt er å ha den beste byggevarehallen i Bergen med alt som kan tenkes innen trelast og byggevarer – der skal vi være helt rå, sier Mo, og avslutter: «Målet fremover blir å kunne tilby det samme til innbyggerne i hele Hordaland.»