Etter mer enn 30 år i Hegdehaugsveien flyttet Kamikaze til Oslo sentrum, og blir en del av Promenaden Fashion District.

– Promenaden er stolt av å ønske Kamikaze velkommen inn i Promenaden Fashion District. Kamikaze passer perfekt inn i vår langsiktige strategi om å utvikle Norges high-end shopping distrikt, som består av anerkjente internasjonale retail aktører og merker, sier Annette Lund, Chief Commercial Officer i Promenaden.

Kamikaze Men åpnet tidligere denne måneden i Kongens gate. Den luksuriøse herrebutikken er inspirert av internasjonale konseptbutikker og har blant annet integrert Champagne bar og spennende fotokunst på veggene. Butikken befinner seg på historisk grunn i det gamle ærverdige lokalet til Molstad, et lokale som har vært knyttet til luksus siden 1883. Kamikaze herre har enerett på og fører merker som Tom Ford, Balmain, Versace, Dolce & Gabbana, Dsquared og Brunello Cucinelli.

Kamikaze Luxury Shoes

Etter flere år som en ledende multibrand-butikk for luksus i Oslo, har Kamikaze for dame gjenoppstått i Prinsensgate 21, i de gamle lokalene til urmaker Bjerke, som Kamikaze Luxury Shoes. Kamikaze Luxury Shoes er med denne etableringen den eneste luksusforretningen for sko og vesker med merker som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Gianvito Rossi; Giuseppe Zanotti og Balmain i Oslo.

Kamikaze Luxury Shoes.

– Promenaden Management har gjennom flere år arbeidet strategisk med å utvikle en shopping destinasjon i Oslo sentrum. Området, Promenaden, er Norges fremste destinasjon for mote, skjønnhet, livsstil og luksus. Distriktet dekker deler av Prinsens gate, Nedre slottsgate, Øvre Slottsgate, Akersgata, Kongensgate samt Eger og Steen & Strøm, sier Lund.