Dermed blir dette det tredje hotellet i kjeden i Trondheimsområdet, og det første Best Western Plus hotellet som tilbyr en standard av høy kvalitet og et godt servicetilbud til gjestene sine.

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts, med sin personlighet og unike historie å fortelle, sier Hege Ramm, Country Manager Norway, og legger til at hotellet er meget attraktivt både for forretningsreisende og turister.

Hotel Bakeriet ligger sentralt i Trondheim sentrum innen gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og har et tydelig historisk preg.

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv som en del av Best Western familien, sier Francis Hay, eier av Hotel Bakeriet.

Hotellet har 109 hyggelige gjesterom, 2 konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

– Vi gleder oss til å implementere konseptene som ligger i Best Western Plus, og å sette i gang med en utvikling av hotellet slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell midt i den historiske delen av Trondheim sentrum, avslutter Hay.