– Hvordan representerer kontoret deg?

– Her i Bjørvika har vi åpent landskap og free seating. Det representerer meg kanskje godt ved at det gir en uformell og effektiv arbeidsform, hvor det er lett å dele informasjon og holde seg oppdatert. At lederne mine har enkel tilgang til meg hele tiden er viktig for meg, og gir en helt annen dynamikk enn om jeg hadde sittet inne på et kontor. Det er lettere å være tett på hele virksomheten når hele konsernledelsen sitter i det samme rommet.

– Hva har du i skrivebordsskuffen?

– Her har jeg ikke skuff i det hele tatt, så det er PC og iPhone på skrivebordet og fortsatt en del papirer. Jeg har ikke klart å bli helt papirløs ennå, selv om jeg leser en god del dokumenter på skjerm også. Hvis jeg hadde hatt en skuff hadde Bose-øreklokkene mine ligget der, som jeg hører på musikk med når jeg går til jobben hver dag.

– Hva er det smarteste du har klekket ut her?

– Jeg tenker smartest sammen med de andre jeg jobber med, men jeg har brukt mye tid ved dette skrivebordet på å tenke på hvordan vi skal lykke med Vipps. Det har vært en av de viktigste satsingene til DNB de siste årene, og har vært et viktig bevis på at vi mestrer overgangen til de digitale kundestrømmene. En av suksessfaktorene er nettopp at vi har jobbet i små og raske team, som er samlet på «Digital Floor» hos oss. Der setter vi sammen alle kloke hoder som skal bidra til vår digitale utvikling.

– Hva savner eller ønsker du deg?

– I Bjørvika er det nesten ikke mulig å savne noe som helst. Det første året vi var her savnet jeg litt gateliv, men nå er det virkelig en helt ny bydel som tar form.

– Cellekontor, åpent landskap eller brukertilpasset løsning?

– Helt klart åpent landskap. Etter vi flyttet hit til Bjørvika har jeg sittet i åpent landskap, og jeg har ikke lengtet til eget kontor en eneste dag. Vi er 4.000 ansatte i DNB i Bjørvika, og ingen har kontor. Det er viktig å ha god kapasitet på møterom når man ikke har kontorer, men jeg tror ikke vi kommer til å gå tilbake til kontorer noen gang.

(Visited 69 times, 1 visits today)