Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler for totalt 10.800 kvadratmeter.

– Byens beste tilgjengelighet er og blir et trekkplaster, og markedet viser markedet interesse for de store utviklingsplanene, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

I Tveten Park er det signert to nye leieavtaler på til sammen 3.218 kvadratmeter kontor og fellesareal. Tradesolution AS og Rossignol Norway AS flytter begge til Ole Deviks vei 6 i 3. kvartal 2017.

Zine Travel AS og Oslo RegnskapsPartner AS har inngått nye leieavtaler for totalt 686 kvadratmeter i Grenseveien 99 på Helsfyr. Avtalene er på tre år og selskapene flytter fra henholdsvis Bispegaten og Sandakerveien i Oslo.

Eiendomsselskapet Argentum AS har fått to nye leietakere for tilsammen cirka 400 kvadratmete i Brynsveien 18. Centrum elektriske AS flytter fra Ensjø til kombinasjonslokaler i bygget for 10 år fra 1. juli 2017. Turboconstroi Norge AS etablerer Oslo-kontor i eiendommen fra april.

I Østensjøveien 43 er det signert to forlengede og en ny leieavtale for totalt cirka 4.100 kvadratmeter. Workshop og Nemi forlenger leieforholdet med ytterlige fem år fra 1. januar 2018, og sistnevnte utvider samtid arealet med 500 kvadratmeter. Rema 1000 har tegnet en ny 15-års leieavtale på 1.000 kvm i eiendommen fra 2. halvår 2017.

Bryn Eiendom har signert leieavtaler for tilsammen 2.310 kvm i sine eiendommer på Bryn. Prima Omsorg AS er ny leietaker i Østensjøveien 36, mens Utdanningsforbundet Oslo og Akershus viderefører sitt langsiktige leieforhold i Brynsengveien 2. Light Structures AS forlenger og utvider og sin leieavtale i Nils Hansens vei 2.

Entra fortsetter satsingen på å styrke service- og mattilbudet på Helsfyr, og får inn Domino`s Pizza i Strømsveien 96. Pizzarestauranten åpner vegg i vegg med Norð kaffebar sommeren 2017.

Tveten Park, Eiendomsselskapet Argentum, Østensjøveien 43, Grenseveien 99, Entra og Bryn Eiendom er blant de over 20 eiendomsaktørene i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som har gått sammen om å styrke områdets profil som Oslo og Hovinbyens best tilgjengelige kontorområde.

– Byens beste tilgjengelighet er og blir et trekkplaster. Samtidig viser markedet interesse for de store offentlige og private utviklingsplanene. Området er på vei til å bli en mer levende del av byen med nye boliger, ny stadio, flere spisesteder, klatresenter og andre etterspurte fasiliteter, avslutter Lundquist.