Helsedirektoratet skal leie 11 165 kvadratmeter i ti år fremover fra høsten 2015 i Vitaminveien 4. Nybygget, som har fått navnet Workplace Oo, er på til sammen 24 117 kvadratmeter. Det får en beliggenhet rett ved kollektivknutepunktet på Storo, og blir det første man ser når man kommer opp fra Storo T-banestasjon. Utleier er Skanska Commercial Development Norway.

– Vi er meget fornøyd med at Helsedirektoratet valgte Workplace Oo, og vi ønsker dem varmt velkomne til Storo. Vi ser at Storo er i spennende utvikling, og er i ferd med å naturlig smelte sammen med Nydalen. Vi har stor tro på at Storo og Nydalen vil utvikle seg videre som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, boliger, handel, service og kultur. God byutvikling handler om å utvikle tett rundt kollektivknutepunktene og sørge for at området har en god kombinasjon av «alt» slik at området får en puls gjennom hele døgnet. Vi ser frem til å fortsette utleiearbeidet med å fylle opp resten av kontorbygget, sier utleiesjef Sabine Bartler i Skanska Commercial Development Norway AS.

Workplace Oo får miljøsertifiseringen BREEAM NOR Excellent, og skal bli et effektivt og fleksibelt kontorbygg med gode teknologiske løsninger. Det er seniormegler Ketil Ervik i DNB Næringsmegling som har bistått Skanska i utleiearbeidet.

– Prosjektet er blitt godt mottatt av markedet, sier Ervik.