Det nye hovedlageret til Elektroimportøren vil være på 6.200 kvadratmeter i Vestby, og tas i bruk høsten 2017. Det vil erstatte dagens lager som leies av Bulk på Skytta.

– Elektroimportøren opplever sterk vekst og det har derfor vært viktig å finne gode løsninger som understøtter selskapets utvikling. Vi er veldig fornøyde med at Elektroimportøren har valgt Bulk til deres samarbeidspartner og ser frem til bygging av deres nye lager, sier Dag Klem i Bulk.

Tidligere har Bulk utviklet lagerbygg for henholdsvis Iron Mountain (tidligere Recall), Nille, Vinmonopolet og Synnøve Finden, på Vestby.

– Vi opplever en sterk vekst og har et stort behov for å flytte inn i et nytt og moderne bygg som Bulk vil levere til oss. Vi har gjort alt vi kan for å få på plass et nytt sentrallager i nærheten av vårt eksisterende lager på Skytta men det har dessverre ikke vært mulig å finne en løsning der innenfor det aktuelle tidsrom. Når det er sagt så ser vi nå frem til innflytting i nytt moderne bygg i Bulk Park Vestby, sier Andreas Niss i Elektroimportøren.