Tirsdag 28. februar åpnet dørene til Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland.

-Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport har vært intensivt og er et av Comforts største prosjekter. Vi er veldig stolte over hotellet og godt fornøyde med å bli et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Nå gleder vi oss bare til Bybanens endestasjon- og den nye terminalen åpner, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på nye Comfort Hotel Bergen Airport.

Med bygging av Bybanen helt ut til Flesland i 2017 får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Hotellet er nemlig utstyrt med 304 rom og hele 12 trådløse møterom. I tillegg ligger hotellet kun to minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017.

-Comfort Hotel Bergen Airport er tilrettelagt for korte dagmøter og mindre konferanser. Når den nye terminalen åpner er det kun to minutter å gå til flyplassen. Målet er å bli en møteplass og hang out for reisende til- og fra Bergen lufthavn Flesland slik at de kan bruke tiden på å få unna litt jobb eller bare slappe av i vår Barception og lobby mens de venter på sin neste flyvning, sier Erlend Fardal Lunde.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotel i Bergen.