Det som tidligere var landets største flyplass og knutepunkt for reise, er nå omgjort til Norges største internasjonale motesenter. I dag er den offisielle åpningen av Norwegian Fashion Center på Fornebu, og stemningen under det store glasstaket er forventningsfull og hektisk. Med sine 112 faste showrooms og over 450 varemerker fordelt på fem etasjer, blir ikke bare Norwegian Fashion Center på Fornebu det første handelssenteret i sitt slag, det blir også Norges største salgsarena for selvstendige motemerker. Her kan uavhengige innkjøpere fra hele Skandinavia oppdage det beste innen norsk og internasjonal mote.

– Vi på Norwegian Fashion Center ønsker å knytte de selvstendige merkene tettere sammen og samtidig skape en mer oversiktlig arena for innkjøpere. I moderne og fleksible lokaler på Telenor har vi rom til å vokse, utvikle oss og skape noe varig, avslutter Moe.

Norwegian Fashion Center har flyttet inn i Snarøyveien 30 i Telenor Eiendoms lokaler. De har totalt 113 showroom for innkjøpere, og til sammen representerer de over 450 varemerker.