15. februar åpner Regus Nydalen en ny coworking del i Nydalsveien 28 for å møte det økende behovet for større utvalg av coworking-løsninger i Oslo. Regus har vært lokalisert i Nydalen i mange år, og har opplevd stor etterspørsel etter coworking-lokaler. Nå utvider de med cirka 700 kvadratmeter.

Thomas Weeden, Country Manager for Regus Norge, forteller at den nye generasjonen som kommer ut på arbeidsmarkedet har helt andre forventninger og behov enn det som var vanlig før.

I en undersøkelse utført av GBS svarte to av tre fagfolk at mennesker som jobber på coworking-kontorer har en bedre balanse mellom jobb og privatliv. Nesten tre av fire mente at det sosiale miljøet på coworking-kontorer er bedre enn på tradisjonelle kontorer.

– Folk ønsker å jobbe i kreative miljø uten faste plasser. Mange ønsker å jobbe selvstendig med prosjekter man interesserer seg for, i stedet for å være fast ansatt hos en arbeidsgiver. Den nye generasjonen ønsker ganske enkelt å velge selv når, hvordan og hvor de jobber, oppsummerer Weeden.

Storsatsning

Visjonen til Regus Norge er å bygge et nasjonalt nettverk av fleksible arbeidsplasser. Selskapet er etablert med 10 sentre i Oslo, Bergen og Stavanger.

– Regus Norge er i stor vekst og tre nye sentre er allerede under etablering. Det er en dristig plan, men med denne sterke trenden i ryggen, er jeg overbevist om at det er fullt mulig, avslutter Weeden.