Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret førsteplassen på den nye 2017-lista over Norges 25 beste hoteller. Oslo-hotellet tok også andreplassen på lista over de 25 hotellene som gir best service i Norge.
– Det er fantastisk å se at Thon Hotel Rosenkrantz Oslo blir kåret som Norges beste hotell på TripAdvisor! At hotellet også kom på andreplass på topplisten over hotellene som gir best service i Norge, er noe vi også er veldig stolte av. Thon Hotels har jobbet målrettet for å bli best på service, mat og design – og store kåringer på et internasjonalt nettsted som TripAdvisor betyr utrolig mye, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.
 
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger vis-à-vis Tinghuset i Oslo og har 151 rom og suiter. Hotellet og restauranten har vunnet flere priser, blant annet 2. plass i konkurransen Twinings Best Breakfast 2016.
 
Fra drøm til virkelighet
– Dette er stort! Å bli kåret til Norges beste hotell er en drøm vi har hatt lenge. Vi åpnet 22. oktober 2014 og vi jobbet mot målet vårt som den gang var å være blant de fem beste hotellene i Oslo før jul det året på TripAdvisor. Lille julaften var vi nummer to og 8. januar 2015 var vi nummer én i Oslo. Den posisjonen har vi beholdt i to år nå, og i dag kom kåringen over hele Norge og nyheten om at vi er Norges beste hotell er helt magisk, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.
 
Mathisen mener at det er flere ting som har ført til topplasseringen som Norges beste hotell.
 – Det gjestene våre forteller at de liker best når de bor på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og som de skryter mest av på TripAdvisor, er: frokosten, servicen personalet gir, kveldsmaten, treningsrommet og interiøret, sier Mathisen.
Designansvarlig Sissel Berdahl Haga og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og de øvrige Thon-hotellene i porteføljen.