Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Bergens første Breeam NOR Very Good rehabiliterte bygg
Ønsker du å leie i et bygg som er totalt rehabilitert i 2015, som har moderne og tidsriktige kvaliteter og er det første rehabiliterte bygget i Bergensområdet som har oppnådd klassifiseringen Breeam NOR Very Good?
Her er det mange muligheter, stor fleksibilitet og tilrettelagt både for cellekontorer og åpent landskap.

Eiendommen er på ca 15 000 kvm fordelt på 7 kontoretasjer. 
Ca 2300 kvm i 2 etg.
Ca 2300 kvm i 4 etg.


Flott eiendom beliggende meget sentralt i Fyllingsdalen. Det er god parkeringsdekning i kjeller samt utenfor bygget. Kantineområdet er oppgradert til dagens standard i innbydende, lyse farger. Det er en egen møteromsavdeling i bygget – også denne er nyoppusset. Bygget fremstår i dag som et meget elegant og effektivt nytt 2016-bygg. Det er lagt stor vekt på teknologi, materialvalg, lys og design. Se vedlagt bilder.

Byggets fleksibilitet og arealeffektivitet er stor. Det kan tilpasses inntil 2 leietakere pr etasjeplan, som er på ca 2.300 kvm BTA. Leietaker vil ha stor mulighet til å påvirke løsninger og kvaliteter.

DNB Næringseiendom har et stort miljøfokus både med hensyn til energibruk, materialbruk, avfallshåndtering med mer. DNB Næringseiendom har redusert energiforbruket på eiendomsporteføljen med ca. 40 gWh de siste 5 år. 
Dette gir reduserte kostnader som kommer våre leietakere til gode. Bygget vil etter rehabilitering være klassifisert som et lavenergibygg og «Very good» i Breeam Nor.

Beliggenhet
Bygget ligger ca. 10 minutters kjøring fra Bergen sentrum og har en meget sentral beliggenhet i Fyllingsdalen. Området er godt tilknyttet gang- og sykkelveiene i området og er med god kollektivtransport, et knutepunkt for busstrafikk for Bergen og omegn.
Taxiholdepass i umiddelbar nærhet og god flybussforbindelse til Flesland, som ligger ca. 15 minutters kjøring unna. Bybanen er under prosjektering og vil bli en viktig brikke for Fyllingsdalen.

Nærområdet
Fyllingsdalen bydel er bygget som en drabantby etter internasjonale forbilder. En drabantby er selvforsynt og har offentlig service, rekreasjon og arbeidsplasser, men også en lettvint og rask tilgjengelighet til byen. Bydelen har flere barneskoler, ungdomsskoler samt videregående skole og sykehjem. En viktig kulturinstitusjon er Fyllingsdalen nye teater. Bydelen omfatter områdene Krohnegården, Løvåsen, Sikthaugen, Lyshovden, Sælen, Varden, Bjørge, Straume, Bønes og Kråkenes. Navnet har den fått etter gården Fyllingen. Muligens er navnet hentet fra norrønt fela som betyr gjemme eller skjule.


Lokalene/innhold
Felles kantine og egen møteromsavdeling. Det vil være dusj-og garderobefasiliteter samt sykkelparkering.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Terje Hjertås
Mobil: +47 934 07 175
Send e-post: terje.hjertas@dnb.no

Mariann Fossmark 
Mob: +47 934 07 436
Send e-post: mariann.fossmark@dnb.no