Beskrivelse

VALLE WOOD - HJERTET PÅ VALLE

Valle vil bestå av 5 kontorbygg, hvor Bygg A er selve hjertet i prosjektet. Bygg A har vi valgt å kalle Valle Wood. Bygget skiller seg klart fra de andre byggene i prosjektet og blir Norges største næringsbygg i massivtre.

Massivtre vil gi Valle Wood et naturlig nordisk uttrykk som er identitetsskapende for både bygget og området. Massivtre har en rekke fordeler som bedre inneklima, lavere CO2 utslipp, kortere byggetid, samt stabil innetemperatur. Dette fører til økt produktivitet og trivsel for brukerne.

Valle Wood vil bli en attraksjon, ikke bare for de som jobber i området, men også for de som bor der og de besøkende.

Tilbudene som vil finnes i Valle Wood kombinert med opplevelsene med ny stadion og nye boliger, i tillegg til et hyggelig uteområde på torget, vil gjøre Valle attraktivt både for forretning og fornøyelser.

Velkommen til Valle

Velkommen til Valle - et fremtidsrettet kontorprosjekt som møter morgensdagens krav til fleksibilitet og miljø.

Byggene sertifiseres i henhold til BREEAM, som er verdens mest krevende miljøsertifiseringssystem med en helhetlig miljøtankegang gjennom hele byggets livsløp.

Ved å velge et miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke og friske og fornøyde medarbeidere.

Adkomst

T-bane: Linje 1, 2, 3 og 4

Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76 i tillegg flere ekspressbusser samt flybusser.

Helsfyr har et meget godt kollektivtilbud med hyppige avganger i alle retninger. Med bil er det enkel adkomst fra hovedveinettet inn og ut til eiendommen.

Beliggenhet

Valle ligger meget sentralt plassert med 5 minutters gange til Helsfyr t-banestasjon, med god tilgang til offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Umiddelbar nærhet til Vålerengas nye stadion. Den spektaktulære og innbydende fasaden vender ut mot torget og gir en unik mulighet for profilering. Kort avstand til T-bane og buss samt flybussen. Gode adkomstforhold for både sykkel og bil.

Standard

Miljøambisjon: BREEAM Excellent

Innhold

Her vil det blir ca 1.000 kvm med handelsrelatert virksomhet på gateplan. Vi ser for oss virksomheter som skal serve næringslivet og beboere i området, eksempelvis bistro, restaurant, kaffebar, apotek, blomsterforretning, frisør m.m.

Videre ser vi for oss helserelatert virksomhet i bygget, eksempelvis naprapat, bedriftshelsetjeneste, fysioterapi, tannlege o.l.

I de øverste etasjene ser vi for oss co-working, konferansefasiliteter eller kontor.

Møteromssenter i 2. etg vil være tilgjengelig for alle leietakere i bygget. Det legges opp til møterom i varierende størrelser. Se prosjektets hjemmeside for en nærmere beskrivelse, evt. last ned prospektet.

Ledig fra

Q3 2019

Plantegninger


Dokumenter