Beskrivelse

Flotte kontorlokaler med høy teknisk standard og spesielt gode fellesfasiliteter.

Beliggenhet
Drammensveien 264 ligger idyllisk til på Vækerø ved fjorden. Området har en pent opparbeidet park og turstier til både Skøyen og Lysaker. Kort vei til offentlig kommunikasjon i form av busser på E18, eller tog på Lysaker. Bygget er en del av Vækerø Park, og får ta del i et svært velutviklet felleskonsept.

Bygget
Drammensveien 264 er bygget i to trinn midt på 80 tallet. Eiendommen gjennomgikk en større rehabilitering i 2007. Bygget er tilrettelagt med mye åpne løsninger, hvor man har investert et betydelig beløp for å ha en stor fleksibilitet med blant annet lydhimlinger, gode systemvegger og tett gridsystem. Bygget er på totalt 66.000 m2, hvor ca 46.000 m2 er kontorarealer fordelt over 5 plan. Det er store fleksible etasjeflater opp til ca 6.000 kvm. Bygget holder en meget god teknisk standard, blant annet spredenett med kat 7, datarom med nødstrøm/ups m.m. Bygget har felles resepsjon, felles kantine, felles møterom og ikke minst felles auditorium og egen «storstue». Som en del av Vækerø Park konseptet har leietakere tilgang til det flotte treningsanlegget i Drammensveien 264 som består av en fullskala håndballbane, squash bane, trenings apparater, badstue m.m. Videre er det kaffebar og mulighet for å kjøpe tilleggstjenester av byggets facility manager.

Kommunikasjon/parkering
Vækerø Park innehar totalt 600 parkeringsplasser der ca. 100 plasser er forbeholt gjester. Vækerø busstopp ligger rett utenfor bygget med meget gode forbindelser både mot øst og vest. Under 10 minutters gange til Lysaker Stasjon.

Ledig fra

Etter avtale

Plantegninger


Dokumenter