Beskrivelse

Bygget er fra 1982, er total rehabilitert og oppgradert til ”nybygg standard” i 2014. Ny fasade, nye vinduer, ny teknikk, belysning, ventilasjon, kjøling, gulvbelegg, himlinger og kontor fronter er stikkord i denne sammenheng. Utleier gir muligheter for skreddersøm
av lokalene og arealene er fleksible for både effektive åpne løsninger og cellekontorer. I tillegg til flotte kontorer har leietakerne tilgang til kantine, flott auditorium, treningssal, vektrom/kondisjon, garderober og sauna.

Miljøklasse
Energiklasse A samt Very Good etter miljøklassifiseringsverktøyet BREEAM.

Beliggenhet
Bygget ligger sentralt plassert på Helsfyr og er meget godt profilert ut mot E6. Det er meget kort avstand til T-bane, buss og Flybussen, hotell og servicetilbud som frisør, dagligvare, café etc. på Fyrstikktorget. Bygget er tilrettelagt for sykkelparkering og parkering.

Kommunikasjon
Helsfyr er et meget sentralt kommunikasjonsknutepunkt.

T-bane, buss, flybuss, sykkel, taxi og bil.
T-bane: linje 1, 2, 3 og 4
Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76 i tillegg flere ekspressbusser samt Flybussen.
Nærmeste hovedveisystem : E6 og Grenseveien

Arealene
Spennende lokaler med mulighet for åpenhet over flere plan. Byggets arkitektur og løsninger kan gi en spennende dynamikk for leietakerne i eiendommen. Per dags dato er lokalene rålokaler som gir leietakerne mulighet for å kunne påvirke design og løsninger i lokalene.

Fasiliteter

Auditorie og møterom
Kantine
Treningssal / vektrom /sauna
Varemottak
Evt felles resepsjon og møteromspool i plan 1

Ledig fra

Etter avtale

Plantegninger


Dokumenter