Fasiliteter

Aircondition Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Kanalsletta 8 er en nyere kontoreiendom som stod ferdig i 2012. , og huser Global Maritime AS og PwC.

Det er god parkeringsdekning på eiendommen i lukket parkeringsanlegg med direkte adkomst til hver etasje i bygget. For gjester er det etablert parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren, herunder med handicap parkering. Samtidig er det lagt opp til en betydelig kapasitet for syklister, med ditto tilhørende kapasitet i dusjer og garderobeanlegg.

Kanalsletta 8 er på fem etasjer hvorav alle etasjene er over gateplan. Bygget har et samlet areal på ca 10.200 m² BTA inkludert fellesareal og idrettsareal.

Leietakerne har tilgang til fellesfunksjoner som kantine, treningsrom, garderobeanlegg m.m. Møterommene er utstyrt med high-end AV-utstyr, samt utstyr for videokonferanser.

Byggets gymsal kan også brukes som møterom / konferansesenter for større begivenheter der mye plass er påkrevd. Gymsalen er utstyrt med AV utstyr for dette formålet.

Det er god parkeringsdekning på eiendommen i lukket parkeringsanlegg med direkte adkomst til hver etasje i bygget. For gjester er det etablert parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren, herunder med handicap-parkering. Samtidig er det lagt opp til en betydelig kapasitet for syklister, med ditto tilhørende kapasitet i dusjer og garderobeanlegg.

Adkomst

Eiendommen har god adkomst fra hovedveinettet.

Beliggenhet

Kanalslett 8 ligger meget sentralt på Forus, like ved bla. SubSea 7 AS, Fabricom, Siemens, m. fl.

«Om Forus

Forus er Norges viktigste næringsområde og motoren i Stavanger-regionen. Over 2 millioner kvm næringseiendom huser rundt 2 500 virksomheter og 40 000 ansatte med verdensledende kompetanse på en rekke områder.

Virksomhetene står for en stor andel av Norges verdiskapning. Og verdiskapende teknologi og kunnskap vokser stadig frem som følge av klyngeeffekter og innovasjonskraften som er en del av Forus-kulturen.

Forus er lokasjon for svært mange av landets største og ledende virksomheter, og en rekke multinasjonale storkonsern har valgt området som hovedsete i Norge. På Forus finner du virksomheter i nærmest alle bransjer og størrelser, som spennende teknologi-, entreprenør-, produksjons-, IT-, handels- og servicevirksomheter.

Det pågår store, spennende planprosesser for å videreutvikle Forus som landets viktigste næringsområde. Ett av initiativene er Forusvisjonen, en grundig analyse av behov de neste 20 til 50 årene. De fire grunnpilarene i visjonen er byliv, robusthet, det grønne Forus og 10-minuttersbyen.»

Kilde: www.forus.no

Standard

Høy nybygg standard.

Lokalene er delikat innredet med nøytrale farger.

Innhold

Lokalene som er ledig ligger i 2. etasje, og utgjør 415 kvm.

Innredet med 12 cellekontorer, møterom, te-kjøkken, sosial sone eller landskap, toaletter.

Mulighet for leie av større møterom i eiendommen, ved behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1124
Gårdsnr: 35
Bruksnr: 384

Fellesarealer

Leietakerne har tilgang til fellesfunksjoner som kantine, treningsrom, garderobeanlegg m.m. Møterommene er utstyrt med high-end AV-utstyr, samt utstyr for videokonferanser.

Byggets sportsfasiliteter er mangfoldig, i høy stand og inkluderer to squashbaner, gymsal og treningsstudio.

Byggets gymsal kan også brukes som møterom / konferansesenter for større begivenheter der mye plass er påkrevd. Gymsalen er utstyrt med AV utstyr for dette formålet.