Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kjøreport

Parkering

Det er rikelig med parkering på eiendommen både for ansatte og for besøkende. Det er også mulig å parkere i de omkringliggende villaveiene.
Det er også store uteområder på eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst med bil, T-bane og buss. Med bil via Sørkedalsveien opp Ostedalsveien og inn Aslakveien. T-bane med nærmeste holdeplass Røa hvor linje 2 stopper. Med buss er det holdeplass i Aslakveien rett utenfor eiendommen.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Røa i Oslo Vest. Aslakveien 14 ligger mellom Røa sentrum og Huseby Gardeleir og ligger i hyggelige og landlige omgivelser. Røa er et moderne knutepunkt for Oslo vest. På Røa har man rikelig med servicetilbud som gode matbutikker, sportsbutikk, legesenter, treningssentere, vinmonopol, postkontor, kafeer etc.

Det er rikelig med parkering på eiendommen og det er et meget bra tilbud med offentlig kommunikasjon på Røa.

Standard

Lokalene kan bli tilpasset helt etter leietakers ønsker og behov. Eiendommen holder en god standard og er godt vedlikeholdt. Det er to vareheiser i eiendommen med direkte tilkomst til flere av lokalene.
Varelevering via kjøreport hvor man kan stå innendørs å losse varer.

Innhold

For øyeblikket er det et ledige lokale i eiendommen;

I 2. etasje er det ca. 506 kvm ledige lokaler. Det er en vareheis inn til disse arealene. Vareleveringen vil skje via lasterom med kjøreport i underetasjen og vareheis opp til 2. etasje. Lokalene her egner seg meget godt som kontor, showrom, lager og kombinasjon.

Lokalet kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov.

Det er ledige lager lokaler i toppetasjen / loftet på ca. 400-500 kvm. Det er to vareheiser direkte til lageret. Lageret kan deles i flere enheter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 11
Bruksnr: 312