Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kjøreport

Beskrivelse

Lyse og luftige kontorlokaler med god ventilasjon og kjøling, samt godt med dagslys som bidrar til et bra arbeidsmiljø.Kontorlokalene holder en gjennomgående god standard, og er inndelt i åpent landskap og celle- / teamkontorer med møterom, kjøkken og toaletter. Lokalene kan tilpasses leietaker sine ønsker og behov. Bredbåndstilknytning. Egen vaktmester er tilknyttet eiendommen. Vi har for øyeblikket flg. ledige lokaler:

- U etg., bakkeplan, ca. 765 kvm BTA leieareal lagerlokaler med egen innkjøring, lasterampe og mulighet for ny kjøreport. Lokalet egner seg meget godt som lager og showrom. Det er i dette lokalet egen interntrapp til lokalet i 1. etg. Lagerlokalet leies ikke ut separat, men må leies sammen med noe kontor.
- 1. etg, bakkeplan, ca. 1426 kvm BTA leieareal - kontor / showrom. Lokalet er lyst og fint og kan tilpasses helt etter leietakers ønsker og behov. Egner seg godt sammen med lokalet i u. etg. som da kan benyttes som lager og showrom.

- 4. etg. Flotte kontorlokaler på ca 596 kvm BTA leieareal - Det er interntrapp mellom 5. og 6. etg som disse etasjene kan leies samlet hvis ønskelig.

- 5. etg. Flotte kontorlokaler på ca 596 kvm (eller to arealer på ca. 195 kvm og 400 kvm) BTA leiearel

Alle lokalene holder en god standard og kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Garasje / Parkering

Garasje/parkeringsplasser ute og inne. Rikelig med parkering for ansatte og besøkende.

Adkomst

Det er enkel adkomst med bil, avkjørsel fra E6 eller fra Helsfyrkrysset inn på Grenseveien. Kort vei til Helsfyr T-banestasjon.

Beliggenhet

Grenseveien 99 har en god beliggenhet midt på Helsfyr med god profilering ut mot hovedvei, og nærhet til de fleste fasiliteter. Fra eiendommen er det kort gange til Fyrstikktorget og Helsfyr T-bane stasjon. Det tar ca. 8 minutter med T-banen til Oslo sentrum.

Flybussen tar deg til Oslo Lufthavn hvert 20 minutt. Bryn-Helsfyr er i dag å anse som et godt og opparbeidet næringsområde som huser omkring 5000 virksomheter innenfor forskjellige spennende bransjer. Leietakere som velger å etablere seg her vil være i godt selskap med en rekke solide virksomheter.

Standard

Eiendommen holder en god standard og er godt vedlikeholdt. Tilpasninger kan gjøres etter leietakers ønsker og behov.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 130
Bruksnr: 136