Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende i det veletablerte næringsområdet på Holmen i Asker. Kontorbygget er fra 1985 og har siden ferdigstillelse blitt betydelig oppgradert, både teknisk og estetisk og holder i dag en moderne standard. I eiendommen har vi kontorer i byggets 3 og 4 etasje ledig som fremstår med normalt god standard og kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov.

Adkomst

Lett og enkel adkomst med bil fra E-18 ved avkjøringen til Holmen. Gåavstand til nærmeste togstasjon og bussholdeplass.

Beliggenhet

Nye Vakåsvei 80 er beliggende meget sentralt i næringsområdet på Holmen i Asker. Eiendommen ligger tett ved inn- og utfartsårer i retning Asker og Oslo, med kort vei til E18. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområdene som blant annet Holmensenteret, med flere gode servicetilbud som gode matbutikker, sportsbutikker, legesenter, vinmonopol, kafeer etc.

Eiendommen ligger vis a vis E-18 med god profilering mot veien. Det er fri og god parkerings dekning på tomten.

Standard

Lokalet er parkettbelagt med hvit himling, moderne belysning, flislagte toaletter og moderne kontorfronter/systemvegger.

Det er felles kantine i 1 etasje, flere fiberleverandører i bygget og 2 nye ventilasjonsanlegg (2015 og 2008) med ny kjølemaskin.

Innhold

Lokalene innehar god kontorstandard med store vindusflater som gir godt med dagslys og det er heis direkte inn til lokalet.

Arealet i 3 etasje er på 145 kvm BTA, og inneholder i dag 6 cellekontorer og et møterom. Arealet leies ut samlet eller i kombinasjon med ledige arealer i 4 etasje.

Arealet i 4 etasje er på 496 kvm BTA, og inneholder i dag flere cellekontorer, møterom og tekjøkken. Lokalet kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov og leies ut samlet eller deles opp i mindre arealer som beskrevet nedenfor.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 67