Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Trenger ditt firma en midlertidig løsning, mer plass for en periode eller ønsker å etablere seg på Ensjø for en kortere periode er dette kontoret for deg. Vi har gleden av å kunne tilby tiltalende og representative kontorlokaler i Ensjøveien 16-22.

Kontorene fremstår som moderne med miks av cellekontorer og team kontorer.

Her har man muligheten til å etablere seg i en effektiv kontoreiendom med kort gange til Ensjø T-banestasjon som tar deg til Oslo S på 6 minutter, et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Ensjøveien 16-22 ligger på Ensjø i Oslo, et populært område både for kontor og handel. Her finner man dagligvarebutikker, apotek, legesenter, frisør og spisesteder i nabolaget.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet rett ved T-banestasjonen på Ensjø.

Innhold

Lokalet er delt inn i en kombinasjon av cellekontorer, teamkontorer samt noen gjesteplasser, med tilhørende møterom og toaletter. I lokalet finner du også et minikjøkken med tilhørende sosialområdet.

Arealspesifikasjon husnr: 20

Kvm/ant Etg Beskrivelse

ca. 600 2. Kontor

Arealspesifikasjon husnr: 18

Kvm/ant Etg Beskrivelse

207 2 Kontor

1 106 2 Kontor

Adkomst

Svært enkel adkomst med bil eller offentlig transport. Med bil fra Grenseveien eller Ensjøveien, eller Ensjø T-banestasjon som ligger rett over veien for eiendommen. Stasjonen er stoppested for hele 4 T-banelinjer med linjene 1, 2, 3 og 4.

Utenfor stasjonen finner man også Taxiholdeplass.

Standard

Lokalene innehar god kontorstandard med store vindusflater som gir godt med dagslys. Mulig å leie lagerlokaler i husnummer 20.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 133