Beskrivelse

Godt eksponert bygg mot Waldemar Thranes gate og Akerselva. Bygget gjennomgår en større oppgradering av tekniske anlegg, og er underveis til å bli et moderne kontorbygg med meget gode fellesfasiliteter. Det etableres ny bedriftsrestaurant med tilhørende møtesenter, eventlokale og terrasse i 5. etasje fasilitert av RealMat, og det etableres nytt garderobeanlegg med dusjfasiliteter i kjeller. Meget god parkeringsdekning (både for bil og sykkel), og et spennende nærområde.

Adkomst

Offentlig kommunikasjon med trikk 11,12 og 13 fra Biermannsgate. Busslinje 21 og 33 fra Sannergata, linjene 21, 33, 34 og 54 fra Alexander Kiellands plass, linje 30 fra Birkelunden samt en rekke linjer langs Ring 2 i Vogts gate.

Beliggenhet

Waldemar Thranes gate 84/86/98 ligger sentralt til mellom Alexander Kiellands plass og Ringnes Park, rett ved Akerselva. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss og trikk, og en rekke serveringstilbud og forretninger i umiddelbar nærhet. Kort spasertur til Grünerløkka, Vulkan og flere parker.

Innhold

De ledige lokalene ligger fra 2. etasje til 5. etasje. Arealene skal gjennom en omfattende oppussing hvor det lages nye gulv til tak vinduer mot deler av Waldemar Thranes gate, nye tekniske føringer og anlegg samt himling og belysning. Lokalene tilpasses videre i samråd med leietaker. Lokalene vil få et industrielt men moderne uttrykk, og egner seg til både kontor og showroom, med gode takhøyder og mye dagslys.

Plantegninger


Dokumenter