Beskrivelse

Vi får fra 1.1.2022 ledig representative kontorlokaler i 6., 7. og 8. etasje med areal fra 570 kvm til 4.100 kvm for alle tre etasjene.

I eiendommen er det hotell- og konferansemuligheter, kantine, nyoppusset trimstudio og parkeringshus. Parkeringsplasser kan leies i byggets underetasje. Egen gjesteparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Vika, Oslo sentrums beste kontorstrøk. Det er kort vei til Vika Terrassen, Karl Johans gate og Aker Brygge med shoppingmuligheter og stort utvalg i restauranter og barer. Offentlig kommunikasjon med tog, trikk, buss og t-bane fra Nationaltheatret som er kun 5 min. gange fra Vika Atrium. Det er også trikk- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Innhold

Vi får tre etasjer ledig fra 1.1.2022.

6. etasje:
2.500 kvm. Kontoretasje med kombinasjon av åpne landskap, enkeltkontorer, noen møterom, storkjøkken med spiseplasser,  flere stillerom, datarom, garderobe og flere toaletter. Fleksible arealer som kan tilpasses.

7. etasje:
1.031 kvm. Representativ møteromspool med et stort antall større og mindre møterom og et auditorium. Resepsjon og mingleområde. Garderobe og toaletter.

8. etasje:
570 kvm. Kontoretasje som består i hovedsak av landskap. 3 større kontorer, møterom, kjøkken med spiseplass. Teknisk rom og toaletter. Plass til resepsjon og sosial sone.
Flere store vinduer gir gode lysforhold og flott utsikt. Adkomst til stor terrasse som blir et ekstra hyggelig uterom i sommerhalvåret. Det er også terrasse mot atriet.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine