Beskrivelse

Destilleriet kontorfellesskap er et nyoppusset og nyetablert kontorfellesskap i 2020 med beliggenhet i Bryggerikvartalet på Lillehammer. Vi har lagt til rette for etablerte bedrifter og oppstartbedrifter. Vi kan tilby cellekontorer i ulike størrelser og faste kontorplasser i åpent landskap med "all inclusive". Kontorfellesskapet ligger i to ulike bygg; bygg A4 og bygg B.

Kontorfellesskapet i bygg A4 ligger i 2. etg. i Bryggerigata 1. Kontorfellesskapet har lyse, freshe og fine lokaliteter med luftige fellesområder. Fellesarealene inneholder kjøkken og spiseområde, stue, 2 stk. stillerom, 2 stk. møterom og en herlig møblert takterrasse. Vi har tilgjengelig cellekontorer i ulike størrelser, samt utvidelsesmuligheter og kan tilpasse kontorer etter dine behov. 

Kontorfellesskapet i bygg B ligger i 2. etg. over Bryggerikjelleren. Kontorfellesskapet har cellekontorer i ulike størrelser og plass til inntil 4 personer på samme kontor. Vi har også tilgjengelig faste kontorplasser i åpent landskap. Kontorfellesskapet har en historisk og trendy utforming med store luftige fellesarealer i ulike soner inkl. kjøkken, spiseplass, lounge-område og møterom. Her er det også muligheter for å benytte terrassen ved inngangspartiet. 


I Destilleriet kontorfellesskap kan du få ferdig møblert kontorplass med "all inclusive" (inkl. kaffe, renhold, møteromsfasiliteter og trådløst nettverk) fra kr. 2600,- per mnd.  

For ytterligere priser og vilkår klikk deg inn på vår hjemmeside https://bryggerikvartaletlillehammer.no/kontorfelleskap/ eller ta kontakt for visning!

Standard

Lokalitetene er nyoppusset i januar/mars 2020.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis