Parkering


Det er meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Det er parkeringskjeller i eiendommen hvor man kan leie plasser og det er egne p-plasser utendørs for gjesteparkering.

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt beliggende i et attraktivt og veletablert næringsområde. Det er enkel og rask adkomst til E6, Ring 3 og Østre Aker vei. Kort vei til offentilig kommunikasjon som T-bane, buss og flybuss. Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen og kort gåavstand til Økern T-banestasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Ulven i et attraktivt og veletablert næringsområde.

Ulvenområdet vil gi plass til næring, nærservice og boliger. Det blir en grønn byutvikling som integrerer næring og bolig med en tydelig design- og miljøprofil og som som sikrer en tryggere og mer effektiv ferdsel både for gående, syklister og bilister. I samspill med den fremtidige utviklingen av Økern Senteret blir Ulvenområdet en komplett og fremtidsrettet bydel.  

Det er gåavstand til et godt tilbud av servicetilbud.

Standard

Lokalene holder en meget god standard og ble pusset opp for ca 2 år siden. Lokalene har gjennomgående god standard når det gjelder ventilasjon, datakabling, og andre tekniske løsninger.

Eiendommen generelt holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Det er to personheiser i eiendommen. Det er vaktmester og vektertjeneste tilknyttet eiendommen.

Innhold

Det ledige lokalet ligger i 2. etasje og er på 680 kvm BTA leieareal. Lokalene inneholder; resepsjon område, cellekontorer, åpent landskap, 3 møtørom / teamrom, stort hyggelig kjøkken mes spiseområde, toaletter.

Det er mulig å tilknytte seg kantineording i eiendommen. Det er felles sykkelparkering, garderober og dusjer i fellesområdet.

 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine