Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse


Transperia

Nå utvikles en ny kontoreiendom i Oslo sentrum. På en svært sentral beliggenhet totalrehabiliteres Rådhusgata 5, og det skapes et profilert og innovativt bygg. Beliggenheten er i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Den karakteristiske fasaden i glass gir opphav til det vi har valgt å kalle eiendommen; Transperia. Med vinduer fra gulv til tak slipper man omverdenen inn. Man får utsikt og impulser fra byen. Utenifra vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls. Transperia blir et åpent og miljøeffektivt bygg.


Kontorlokaler for fleksibilitet og nye løsninger

Kontorarealer til leie i 1. og 2. etasje.

I første etasje har vi satt av arealer som kan egne seg for både kontor eller utadrettet virksomhet. Takhøyde på 4 meter! Overtakelse 2019.

Leietakere i Rådhusgata 5 vil flytte inn i et bygg med høy teknisk kvalitet. Utleier vil tilpasse lokalene til leietakers bruk og skreddersy lokalene til den arbeidsformen leietaker ser mest hensiktsmessig, med vekt på teknologiske løsninger. 


Servering

I Transperia vil du finne en stor og åpen personalrestaurant for eiendommens leietakere, med massive glassflater ut mot gaten. Hit kan du komme så ofte du vil og nyte noe vått eller tørt som gir arbeidsdagen en kjærkommen avveksling. Personalrestauranten skal være et sted der leietakere i bygget kan avholde arrangementer ved behov.  Første etasje skal videre inneholde en kafe' som også ment for publikum. 


Takterrasse

Eiendommen får en stor, unik takterrasse hvor man kan nyte byen, og hvor leietakernes kunder og ansatte kan samles.


Sykkelparkering og garderober

I underetasjen blir det garderober og sykkeparkering, hvor det legges vekt på en delikat finish. Transperia skal bli et kontorbygg der bedriftenes ansatte skal ha en effektiv arbeidsdag, derfor er en god start på dagen etter en treningsøkt viktig.


Beliggenhet

Eiendommen har gangavstand til det meste. Også til byens trikker, busser, baner, tog og ferger. I Prinsens gate like ved har trikken fått nytt dobbeltspor og tar deg effektivt gjennom byen, mens Tollbugata blir toveiskjørt bussgate. Oslo S, navet i kollektivtrafikken, ligger kun noen hundre meter unna. Herfra går det InterCity-tog i alle retninger, og Flytog, som bruker 19 minutter til Oslo Lufthavn. Hver dag er 150 000 mennesker innom Oslo S. I et nytt Stor-Oslo er det avstanden til trafikknavet som avgjør: Jo nærmere Oslo S, desto mer sentralt.

Rett nedenfor ligger Havnepromenaden, Operaen og fra 2019 Deichmanske hovedbibliotek. Fra kontorlokalene har man fantastisk utsikt ned på det nye Munch museet som reiser seg. I gatene rundt Kvadraturen ligger det nye restaurantkonsepter, hoteller, kunst- og kulturtilbud.


Utleier

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Deres filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest og sentrum. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid.

Se for øvrig nettside www.transperia.no, eller i fanen til høyre i annonsen, klikk på "Byggets hjemmeside".