Beskrivelse

På Billingstadsletta 13 har du mulighet til å leie totalrehabiliterte kontorlokaler med attraktiv beliggenhet. Eiendommen har i 2021 gjennomgått betydelig rennovering der hele fasaden har blitt byttet. Den nye fasaden har store vinduer fra gulv til tak som gir gode lysforhold, godt inneklima og et moderne uttrykk. Videre så oppgraderes nå inngangsspartiene med innbydende farger, loungemøbler og oppgradert belysning. 


Eiendommen har de siste årene gjennomgått en totalrehabilitering, og fremstår i dag som et nybygg
Eiendommen Breeam sertifiseres i løpet av første halvdel 2022
Den oppgraderte fasaden gir gode lysforhold og sikrer høy energieffektivitet i eiendommen
Oppgraderte og innbydende inngangspartier med delikate farger og kvaliteter. Inngangspartiet har nye uformelle møteplasser og venteområdet for bedriftens gjester og ansatte.
Oppgraderte teknisk anlegg, heiser mm.
Direkte adkomst fra parkeringsanlegg til kontoretasjene
God parkeringsdekning i tilknytning til eiendommen
Kantinen ble oppgradert i 2019 og fremstår svært moderne og som et naturlig møtepunkt i bygget. Her kan leietakerne også nyte lunsjen utendørs om sommeren.
Gode profileringsmuligheter på fasade med ny skiltplan – godt synlig fra E18
Sykkelparkering, dusj og garderober


Det ledige arealet ligger i 3 etg. og utgjør 330 kvm BTA.
Arealet totalrehabiliteres og tilpasses leietakers ønsker og behov. 
Overtakelse: Lokalene er klare for innflytting fra 1.8.2022

Gårdeier


Billingstadsletta 13 AS er et datterselskap i konsernet Conceptor AS. Konsernet har to forretningsområder; eiendom og finansielle plasseringer. Konsernets engasjement innenfor eiendom er knyttet til utvikling av bolig- og næringseiendom, samt langsiktig drift og forvaltning av egne eiendommer. Conceptor Eiendom AS er morselskapet i eiendomskonsernet. Mange av konsernets pågående utviklingsprosjekter skjer gjennom datterselskaper og i partnerskap med andre aktører. I sum er Conceptor Eiendom AS engasjert i prosjekter hvor det er i underkant av 2.500 boliger under utvikling, potensiale for utvikling av ca. 150.000 m² næringseiendom, og eiendom med løpende leieinntekter på ca. kr. 270 millioner. Conceptor Eiendom AS sine andeler av leieinntektene er ca. kr. 110 millioner.

Adkomst

Billingstadsletta 13 ligger fantastisk til på Billingstadsletta ved Asker, med enkel av- og påkjøring til E18. Kollektivt er det kort gangavstand til buss/tog der man kan ta seg raskt til Oslo/Asker. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. holdeplass for buss nr. 250 til Oslo bussterminal. Videre er det ca. ti minutters gange til Billingstad stasjon.

Beliggenhet

Fullservicebygget ligger mellom Oslo og Asker og har en meget god plassering sentralt på Billingstad med enkel av- og påkjøring til E18. Det er en god kollektivdekning i området med buss og tog . Billingstadsletta har med årene utviklet seg til et område med et stort utvalg av seriøse kontor- og handelsaktører. Beregnet kjøretid til Oslo eller Drammen er 15 minutter. Eiendommen har P-plasser i oppvarmet parkeringshus sammen med Porsche i den tilstøtende handelseiendommen som også huser Rema 1000, Europris, SATS m.fl.  

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine