Arealspesifikasjon


2. etg: 524 kvm Kontor 2. etasje
3. etg: 276 kvm Kontor 3. etasje

Kort om eiendommen


Lokalene som nå er for utleie ligger i et kontorbygg oppført i 2007. Bygningen er over 3 etasjer med tillegg for kjeller. Flott utsikt østover mot Gandsfjorden og Lifjell. Seksjonene er også for salg.

Beliggenhet


Meget sentralt beliggende like utenfor Sandnes sentrum, tett opp mot E-39. Nærområdet er preget av noen få næringsbygg langs E-39, med boliger i bakkant mot øst. Hovedkontor til Østerhus AS ligger like ved.

På vestsiden av E-39 er det etablert et større næringsområde hovedsakelig rettet mot bedrifter innen bygg- og anlegg. Av virksomheter som er etablert på området er Optimera, Modena Fliser AS, Brødrene Dahl AS, Port Teknikk AS m. fl.

Innhold


2. etasje: 524 kvm kontorer.

Innredet med en blanding av cellekontorer av varierende størrelse, større grupperom, soner for sosialt samvær, spiserom/kantine med kjøkken, toaletter etc.

3. etasje: 276 kvm kontorer.

Innredet med en blanding av cellekontorer av varierende størrelse, større grupperom, soner for sosialt samvær, te- kjøkken, toaletter etc.

Seksjonene kan selges samlet eller enkeltvis.

Stor felles parkeringsplass.

Standard


Lokalene og bygningen fremstår i normal god standard.
Innvendig fremstår seksjonene i en oppgradert standard i forhold til profiler på vegger, dører gulv etc. Lokalene virker godt vedlikeholdt.

Heis i felles trapperom.

Adkomst


Meget god adkomst til eiendommen fra Oalsgata, og videre inn på E-39.

Parkering


Meget god parkering på egen felles tomt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Heis