Beskrivelse


Innledning
Vi har fått for utleie et flott kontorlokale i «Glasshuset» rett utenfor Bryne Sentrum. Lokalet er en del av næringseiendom hvor Glassmester Einar Knutsen er etablert med sin virksomhet. 
Eiendommen
Jernbanegata 20 er en kombinasjonseiendom som ble oppført i 2012 for å romme Glassmester Einar Knutsen AS´ virksomhet. Eiendommen fremstår som et moderne bygg og med sin flotte og iøynefallende glassfasade har den nærmest blitt å regne som et signalbygg på Bryne. 
Beliggenhet / Området
Eiendommen ligger i et etablert næringsområde med Bryne Stadion som nærmeste nabo, kort avstand til Høghuset på Jæren, samt en rekke andre virksomheter i området.Eiendommen har svært god eksponering mot Jernbanegata og jernbanen, samt gode parkeringsmuligheter rett utenfor inngangsdør. 
Lokalene
Lokalene som er for utleie består av en hel etasje som er innredet med totalt 8 romslige cellekontorer, stort møte/spiserom med glassgulv(!), arkiv/kopi rom, samt wc og garderober med dusjmuligheter. Det er også et lite kjøkken med nødvendige hvitevarer som oppvaskmaskin og kjøleskap.
 

Standard
Lokalet ble innredet i 2012 som butikklokale og holder god standard. Store vinduer som gir mye dagslys, god takhøyde og lyse vegger. Tøff glassfasade med felter av rødt glass i enkelte vinduer som gir en helt spesielt innendørsbelysning.Det er installert heis i bygget og ellers tilrettelagt for HC. Tilgang til egen takterrasse rett ut fra lokalet.                             
Arealer
BTA 235 kvm. Arealer er beregnet/hentet fra tegninger.Arealene er eksklusiv andel fellesarealer, og angitt som bruttoarealer (BTA) i hht NS 3940.Leietaker må hensynta at eventuelle uriktige angivelser av Eiendommenes arealer (utvendige og innvendige) ikke under noen omstendighet skal kunne gi grunnlag for mangelskrav. 
Parkering
Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Antall plasser etter avtale. 
Varme- Ventilasjon
Elektrisk oppvarming og varmepumpe. Balansert ventilasjonsanlegg med kjøling. 
Energiklasse
Ved salg og utleie av bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Megler har informert     selger/utleier om selgers/utleiers plikt til å energimerke bygningen, men       det foreligger pr dato ingen energiattest. 
Leiebetingelser
Utleie av eiendommen vil skje på alminnelige betingelser for leie av næringslokaler.Eget tilbud vil bli gitt i hvert enkelt tilfelle basert på leiers innredning, leietid, areal og vedlagte leiekontrakt. I tillegg til leien vil det blir avregnet leiers andel av fellesutgifter.Leien og fellesutgifter vil bli tillagt mva. 
Visning
Ta kontakt med megler for en presentasjon og visning av eiendommen.