Beskrivelse

Regus Stavanger City Centre holder til i Mediegården, midt i hjertet av Stavanger sentrum. Denne lokasjonen er perfekt for deg som ønsker å få fart på forretningene, dette er byens mest attraktive forretningsstrøk. Her vil du også finne en av byens fineste personalrestauranter, parkeringskjeller over flere plan, romslige garderobefasiliteter, sykkelparkering og kjøpesenter, alt under samme tak. Med sin sentrale beliggenhet, kun få meter fra Jorenholmen er man sikret enkel adkomst, enten man går, sykler, kommer med bil eller reiser med kollektiv transport. En liten spasertur unna ligger også Stavangers ikoniske og flotte marina hvor du kan ta kaffepausen din.  

Office as a service 
Vårt mål er å gjøre arbeidshverdagen til våre leietakere så effektiv som mulig slik at du kan fokusere på de viktige tingene. Leien inkluderer faste kostnader som bemannet resepsjon, wifi, strøm, vask, møbler, m.m. så du kan flytte rett inn. Vi legger til rette så du har det du trenger lett tilgjengelig på ett sted, samt administrativ støtte fra vårt Regus team som gjerne bistår ved behov. Gjennom vår app kan du administrere ditt kundeforhold, booke møterom, og få tilgang til alle våre 3000 lokasjoner verden over. Våre kunder unngår etableringskostnader, kapitalinvesteringer og løpende forpliktelser: Vi fjerner byrden med eiendomsadministrasjon. 

Hvorfor Regus? 
Vi tror arbeidsplassen er mer enn ett kontor. Arbeid handler om mennesker og ideer. Gjennom å skape dynamiske arbeidsmiljøer, hjelper vi deg med å tenke, skape og samarbeide, mens vårt team er der for at du skal føle deg som hjemme. Vi inviterer til jevnlige community eventer, hvor du kan utvide ditt nettverk og bli inspirert. Med profesjonell service og genuin interesse for å hjelpe, sikrer vi at våre medlemmer kan fokusere på å få sin business til å vokse. Vår jobb er alt som hjelper deg med å gjøre din. 
 
Vi har profesjonelle og inspirerende arbeidsmiljøer som passer bedrifter av alle størrelser og budsjetter. Vi gjør det mulig for våre leietakere å jobbe hvor de vil, når de vil og hvordan de vil. Våre avtaler er fleksible og bedriften din har mulighet til å ekspandere eller endre vilkår under kontraktsperioden. Regus har verdens største nettverk av kontorer, coworkingplasser og møteromslokaler med 3000 lokasjoner i 120 land. 

Vi tilbyr 
Private kontor, skreddersydde kontorløsninger, cowork/kontorfelleskap, fleksible kontrakter, store fellesarealer, garderober med dusj, møterom, eventlokaler, kjøkken, bemannet resepsjon, community events, globalt medlemskap, eget kundesenter og app 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine