Beliggenhet, adkomst


Lokalet ligger i Tananger senterets 2. etg. Sentral plassering i forhold til butikkdriften i Tananger, samt industrien i området. Kort vei til Stavanger, Sola sentrum og flyplass. Adkomst til lokalet er via Skibmannsvegen, og opp på parkeringsplass i 2 etg på baksiden av bygget.

Innhold


Lyst og trivelig kontor med 5 kontorplasser etter dagens inndeling. Lokalet kan enkelt tilpasses og endres etter ønske og behov da det er bygget opp av systemvegger og lettvegger.

Lokalene er ideelle for virksomhet med behov for et par kontorplasser og møterom i nærheten av industrien i Tananger. Kan eventuelt også tilpasses en klinikk eller lignende virksomhet.

Tanangersenteret inneholder forøvrig dagligvare, jernvare, apotek, frisør, gullsmed, blomster, tannlege m.m. Like i nærheten finner man bensinstasjon, treningssenter, regnskapsfører og industriområdet hvor Nor Sea, Halliburton, Schlumberger, norske shell og andre relaterte aktører.

Lokalet vurderes også solgt. Ta kontakt for ytterligere info angående salg.

Standard


God standard.

Møblering


Kan leies møblert eller umøblert etter ønske.

Oppvarming


Elektrisk/ balansert ventilasjon.

Parkering


Det er parkering utenfor inngangen i 2. etg. Her medfølger det parkeringsplasser.

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert utleier om utleiers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealangivelsene er opplyst av eier.

Forhold til eiendomsmeglingsloven


Da oppdraget gjelder formidling av eiendom som ikke er egnet brukt til bolig- eller fritidsformål er oppdraget å anse som næringsmegling, jf. eiendomsmeglingslovens § 1-4 nr. 3. Følgende bestemmelser under eiendomsmeglingsloven skal således ikke ha anvendelse: § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, §§ 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8.

Overtagelse


Ledig for overtagelse.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie. Eventuelle arealavvik skal ikke kunne gjøres gjeldene som mangel.

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Aircondition