Beskrivelse

Særdeles sentral beliggenhet på Lysaker rett ved siden av kollektivknutepunkt. Bygget ble oppført på midten av 80-tallet og har i lang tid vært benyttet til handel. I 2001 ble lokalene kontorisert og rehabilitert hva gjelder interiør og tekniske løsninger. 

Lundin Norway flyttet inn i nabobygget (byggene henger sammen) i 2015. 

Lokalene passer for kontor, helserelatert virksomhet, showroom, annen publikumsrettet virksomhet. Det er pr i dag flere helserelaterte selskaper i bygget. 

Det er to lokaler i andre etasjen som blir ledige - et på 489 kvm og et på 151 kvm BTA. Det er mulig å bygge de sammen slik at man får et totalt areal på 640 kvm. 

Adkomst

Kun 20 meter til bussholdeplass. Fly-, lokal- og regiontog kun få minutters gangavstand unna. I samme avstand, men i motsatt retning finner man Nesoddbåten.

Flytoget fra Lysaker stasjon bruker 36 minutter til Gardermoen, med avganger hvert 10. minutt gjennom uka og hvert 20. minutt i helgene.
Båten bruker 10 minutter fra Lysaker til Nesoddtangen, hvor man må skifte til ny ferge som bruker 20 minutter på turen til Rådhusbrygga.
Lysaker stasjon ligger på Drammensbanen, hvor det stopper flere lokaltog i timen, døgnet rundt. Turen inn til Oslo S tar 10 minutter.
Lysaker stasjon har egen bussterminal med bussruter som tar deg i alle retninger, inkludert inn til Oslo Bussterminal.
Fra Oslo sentrum bruker trikken på Lilleakerbanen ca. 15 minutter til Hoff stasjon, som befinner seg i gangavstand til Strandveien.
Det er egen sykkelsti som tar deg fra Aker Brygge, forbi Frognerstranda og helt fram til Lysaker. Det er like enkelt om du kommer fra Asker og Bærum.

Beliggenhet

Bygget ligger særdeles sentralt på sjøsiden av Drammensveien (E-18) ved Lysakerelven. Kort vei til diverse servicetjenester (post, handel, etc.) på "lokket". En kort spasertur så er man på CC Vest, et av Oslos største kjøpesenter. 

Standard

Lokalene er nylig blitt rehabilitert. og har en god og moderne kontorstandard. 
Det er både dame- og herregarderobe i etasjen, samt heis.

Arealene er på 151 og 489 kvm, eventuelt samlet 640 kvm BTA.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis