Beskrivelse

Tenk å starte arbeidsdagen med å nyte utsikten over Byfjorden og Bryggen!

Eiendommen har nå fått hyggelige leietakere fra 3-7 etasje. Det søkes om bruksendring fra handel til kontor, og vi vil få 2 flotte etasjer ledig for heldige leietakere.  Beliggenheten er magisk, i sjøkanten, med utsikt over Byfjorden og Bryggen og med Bergen Sentrums hovedgate – Strandgaten – rett utenfor.

Lokalene
2. etg, Det vil bli ledig ca.1 300 kvm bta. Her har det tidligere vært handel, og vindusflatene er derfor fantastiske, spesielt inn mot Strandgaten. Det vil være mulig å dele lokalet til flere leietakere.  Ett eksempel på deling ser du i vedlagte skisse. Det vil for øvrig være mulig å dele opp etter leietakers behov.

Mezzanine, ca. 500 kvm bta. Med vindusflater fra gulv til tak, med Byfjorden og Bryggen i sikte vil du oppleve en utsikt som er få forunt. Pt. er lokalene rålokaler og her vil leietaker ha mulighet til å påvirke både planløsning og valg av materialer.

For begge lokalene er det et eksklusivt inngangsparti, med adresse Fortunen 1. Her vil det være en glede å ønske både ansatte, gjester og kunder velkommen. For øvrig kan det nevnes at 3 – 7 etasje er fullt utleid, og her finner du blant annet; Advokat Elden, Advokat Stiegler/WPS, Diku (Direktoratet for Internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning) og CR Nordic. I underetasjen samt i 1. etasje er Wallendal etablert med butikk.

Beliggenhet
Bygget har adresse Strandgaten 17/Fortunen 1, ligger i nærheten av både Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, som kun er ca 10 min. spasertur unna.

Ønsker du å gå eller sykle til jobb?
I underetasjen har du tilgang til innvendig sykkelparkering, garderobe og dusj. Vi vurderer for øvrig å utarbeide nytt opplegg for både sykkelparkering, dusj og garderobe i tilknytning til lokalene i 2. etasje og Mezzanine. Fasilitetene vil fremstå som delikate og moderne – i en 2020-drakt.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

 

 

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis