Beskrivelse

Strandgaten 17 er i ferd med å fylles opp, og det er nå kun ett lokale igjen i dette flotte bygget. Beliggenheten er magisk, i sjøkanten, og i Bergen sentrums hovedgate – Strandgaten.

Lokalet
Det ledige lokalet er 750 kvm, og det ligger i halve 4. etasje mot Strandgaten. Lokalene skal rehabiliteres og kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Det vil også være mulig å gjøre dette lokalet om til kontorlokale;https://leietakerdnb.no/properties/butikklokaler-naeringslokaler-leie-strandgaten-bergen-sentrum/

Beliggenhet
Bygget har adresse Strandgaten 17/Fortunen 1, ligger i nærheten av både Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen. Det er kort avstand til parkeringsmuligheter i City Park og Klostergarasjen. Det er kun 5 minutters gange til Bybanens endestopp.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene, med blant annet Illums Bolighus – som er etablert i Berstadhuset. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, ca 10 min. gange.

Ønsker du å gå eller sykle til jobb?
Meget bra forhold for de som ønsker å sykle, vi tilbyr  innvendig sykkelparkering, fra Strandkaien. Arealet for dusj og garderobe er like innenfor sykkelparkeringen. Det ble bygget i 2016 og er innbydende, moderne og lyst.  

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40

Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis