Beskrivelse

Det blir nå ledig store attraktive kombinasjonslokaler til leie sentralt på Kokstad når BKK Enotek flytter. Eiendommen ligger som første bygg i rekken av flere flotte handelseiendommer på Kokstad som er et attraktivt handelsområde med over 10.000 arbeidsplasser. Bygget er totalt 2.550 kvm fordelt over 2 etasjer, men direkte adkomst via kjøreramper på begge etasjer. Dette gir høy grad av fleksibilitet hvor utleier kan være fleksibel med tanke på arealfordeling av kontor, lager, butikk, og uteareal. Bkk har gjort betydelige oppgraderinger på bygget hvor de har bygget moderne kontorer, og installert nytt ventilasjonsanlegg med kjøling. Det store vinduer i bygget som gir godt lysinnslipp i begge etasjer.

Utleier ønsker kontakt med ulike virksomheter, og er positiv til å tilrettelegge eiendommen for neste leietaker. Kontorer i 1. etasje kan enkelt endres til butikk eller lager hvor kjøreporter fremdeles står i veggen. Det er tilkomst til 2. etasje via hovedtrapp eller kjørerampe med kjøreport rett inn i etasjen. Eiendommen har enkelt adkomst fra vei med tilgang til et stort asfaltert uteområde som kan fordeles mellom leietakerne. Det flere type lager med kjøreport på sørsiden, samt det er mulig å kjøre rundt hele eiendommen.

Beliggenhet

Kokstadvegen 54 har en attraktiv og sentral beliggenhet med god eksponering som første bygg på veien inn i et handelsområde. Kokstad har en strategisk god plassering virksomheter innen handel og logistikk med kort kjøretid for de fleste kunder.

Nytt ringsystem gir korte kjøretider med kun 15 minutters kjøretid til Askøy og Sotra. Kjøretid til Bergen sentrum ca. 10 minutter.
Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, samt god parkeringsdekning rett utenfor bygget.

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport