Beliggenhet


Meget sentral beliggenhet på Nedre Stabekk, med de fleste typer forretninger og servicetilbud i umidderlbar nærhet. Offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog ligger like ved eiendommen.

Arealer og innholdsbeskrivelse


2. etasje1600 m² (BTA)

Lokalene ligger i byggets andre etasje med god synlighet og profileringsmuligheter ut mot Gamle Drammensvei og Jernbaneveien. Parkeringsplassen ligger i umiddelbar nærhet slk at ansatte og klienter kan komme seg enkelt inn i bygget.

Sammen med nabobygget fra 1931 er Gamle Drammensvei 40 kjent under navnet Stabekkhusene. Begge eiendommene har utadrettede virksomheter i første etasje med blant annet Baker Hansen, matbutikk (Kiwi), blomsterbutikk og interiørforretninger. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Stabekk stasjon og er godt kjent blant lokalbefolkningen.

For å utvide tjenestetilbudet ytterligere skal 1600 m² med kontor i byggets 2. etasje nå omgjøres til helsesenter. Eiendommens beliggenhet og lokale forankring gjør dette til en svært god mulighet for helserelaterte virksomheter som ønsker å bygge en sterk posisjon på Stabekk.

Lokalene har mange mulige utforminger og kan tilrettelegges for større eller flere mindre aktører. Det er heis til etasjen og flere innganger. Skisser i prospektet viser forslag til arealdisponering og prosjektering vil avklare endelig løsning.

Overtakelse


Etter nærmere avtale. Overtagelse vil avhenge av prosjektering- og byggetid.

Parkering


Svært gode parkeringsmuligheter med parkeringskjeller (60 stk) og kundeparkering rett utenfor bygget (39 stk). Det er mulighet for el-bil parkering i kjeller.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon