Beskrivelse

Verksgata 28-32 har fått navnet På kanten og har nydelig utsikt mot sjøen. Sjøhusene har stått tomme i over 40 år og skal nå rives og gjenoppbygges som replikabygg. Tomten er på 800 kvm og når bygget står klart blir det totalt 2 500 kvm fordelt på fire etasjer. Det blir et unikt kontorbygg hvor man blandet det gamle med det oderne. Det blir åpent og luftig, i tillegg blir det bygget en glassoverdekket lysgård i midten av bygget for å slippe inn rikelig med dagslys. 

Byggestart 2020, klart for innflytting ultimo 2021.

Link til animasjonsfilm av bygget: https://vimeo.com/319436996
Les mer her: www.påkanten.no

Smedvig Eiendom


Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen. Vår forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør oss i stand til å tenke langsiktig for å innfri våre kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger.

Adkomst

Det blir etablert en kollektivhub og rikelig med parkeringsplasser på Fiskepiren, og Byterminalen ligger 10 minutters gange unna.

Beliggenhet

Verkgata ligger i et spennende område med en fin utvikling. Kanelsnurren ligger rett rundt hjørnet og Øgreid har ført opp flotte leiligheter med sitt boligprosjekt Skutene.

Taufergen forsvinner når Ryfastforbindelsen blir etablert og det er store planer for Fiskepiren og Bekhuskaien. I tillegg er det kun et par minutters gange til byens fasiliteter. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Felles resepsjon
Heis