Beskrivelse

Leter du etter et inspirerende sted å sette ideene ut i live på? Tvil ikke og besøk Spaces!

Spaces byr på perfekte omgivelser for gründere og kreative forretningsmenn. Få et privat kontor hvor du kan tilpasse ditt eget image og utvide nettverket ditt. Spaces Kvadraturen byr på nyrenoverte rom, utmerket Wi-Fi-forbindelse, lyst arbeidsområde og et fellesskap. Space-sentrene er omgitt av restauranter og butikker, noe som gjør det til et perfekt område for å gå ut og ta en pause. Det nye arbeidsområdet ditt er lett å komme til med offentlig transport.

Underlagt vilkår og betingelser:Totalarealet på 70 m² omfatter et privat kontor på 5 m² med møbler av høy kvalitet, fellesarealer som kjøkken, flerspråklige resepsjonister og er fri for andre avgifter og kostnader som vann, strøm og fellesutgifter.Klikk her for mer informasjon:

Spaces Oslo Kvadraturen er et lokale med rikelig med lys og åpne arealer, inkludert tilgang til bakgård og et imponerende atrium designet for å stimulere til sosial omgang. Bygningen har unike, historiske detaljer som dateres helt tilbake til  1880–1890. Siden den gang har bygningen blitt forvandlet til moderne lokaler med det siste innen teknologi, treningsrom, sykkelparkering, dusjer og garderober – og dét uten å miste de originale elementene fra byggeårene.

Alt INKLUDERT kontorplasser omfatter:

Kjøkken, alt av utstyr og rengjøring, businesslounge, tilgang til skriver, skanner og kopimaskin, kontormøbler, tilgang til møterom og internettilgang og WiFi i businessklasse.

Betingelser og vilkår:

Et område på  70m2 som inkluderer et fellesrom i businessloungen i senteret med møbler av høy kvalitet og felles fasiliteter som kjøkken og resepsjon. Prisene er veiledende og avhengig av tilgjengelighet.

 Mer informasjon:

https://www.spacesworks.com/oslo/kvadraturen/?utm_source=FINN&utm_medium=portal

 

Beliggenhet

Tollbugata 8 A and B, 0152 Oslo, Norway