Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beliggenhet


Sørkedalsveien ligger svært sentralt til på Majorstuen. Umiddelbar nærhet til Bogstadveien og Frognerparken. I Majorstuenkrysset finner man alt av offentlig kommunikasjon med trikk, t-bane og busser i alle retninger hvert 3. minutt. Flytogeter kun en stasjon unna på Nationaltheatret. Det er også nærhet til av og på kjøring til både Ring 2 og Ring 3.

Beskrivelse


Sørkedalsveien 10 er et landemerke på Majorstuen. Eiendommen innehar både en kjøpesenter med Vinmonopol, Meny, apotek mfl. Fra 2. etg. og oppover er det kontorer. I tillegg til dette har eiendommen en svært bred parkeringsdekning både for besøkende og ansatte i eiendommen. Mange kjenner til den røde kuppelen som markerer inngangspartiet til kjøpesenteret og som kalles Colosseum.

Parkering


God parkeringsdekning og mulighet for å leie plass direkte av gårdeier, Wahl Eiendom.

Standard


Lyse og pene lokaler med god standard og ventilasjon.

Inneholder


De ledige kontorarealene er et fremutleie for deler av arealene til Memira AS. De ledige arealene består av tre kontorer på henholdsvis 13 kvm (en arbeidsplass), 20 kvm (to arbeidsplasser), 34 kvm (seks arbeidsplasser) og tilgang til kjøkken/pauserom, møterom og dusj, garderobe og toaletter.

Det kan også være mulig å leie operasjonsrom, noe som gjør lokalene spesielt egnet for helserelatert virksomhet.

Lokalene fremstår lyse og trivelige med god standard og ventilasjon.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 301

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0