Beliggenhet, adkomst


Stavanger sentrum, like ved Arneageren, Stavanger Storsenter og Domkirken.

Nærområdet


Beliggende i en av de bedre shopping-gatene, Søregata, i den indre sentrumskjernen like ved Arneageren, med blant annet nabobutikker som Gina Tricot, Skoringen, Norli, Cutters, Kanelsnurren samt Motehuset Rolfen.

Innhold


Totalt ca. bta 355 kvm. med følgende arealfordeling:

1. etasje:
- 115 kvm. butikk

2. etasje:
- 115 kvm. butikk

3. etasje
- Kontor/personal

Underetasje:
- 90 kvm. butikk/lager

Standard


- Store vindusflater gir god eksponerng mot en av Stavanger sentrums travleste handlegate.

- Lokalet egner seg godt til for eksempel butikkonsepter, mote, frisør/hudpleie og kaffebar.

- Eiendommen leies ut i sin helhet, bestående av 1. og 2. etasje, fullt innredet kjeller med gulvvarme og toaletter, samt kontor/personalrom i 3. etasje.

- I følge de offisielle tellepunktene som er plassert i gaten, er det nærmere 1,1 millioner passerende årlig.

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert utleier om utleiers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealet er oppgitt av utleier.

Diverse


Da oppdraget gjelder formidling av eiendom som ikke er egnet brukt til bolig- eller fritidsformål er oppdraget å anse som næringsmegling, jf. eiendomsmeglingslovens § 1-4 nr. 3.

Følgende bestemmelser under eiendomsmeglingsloven skal således ikke ha anvendelse: § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, §§ 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8.

Overtagelse


Etter nærmere avtale.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie. Eventuelle arealavik skal ikke kunne gjøres gjeldende som mangel, eller danne grunnlag for prisavslag.